DJ Bailadora

djbailadoraDj Bailadora is in Suriname geboren en heeft sinds de jonge jaren een passie gehad voor muziek en voor dansen. Zij is getrouwd met Rob en heeft twee kinderen. Acht jaar geleden kwam zij in aanraking met de salsadans, ongeveer zes jaar geleden begon zij te draaien als dj op de salsafeesten van de Sittardse Werkgroep voor Antillianen en Arubanen.
djbailadoraVoorkeur:
De voorkeur gaat uit naar vrolijk en lekker klinkende muziek. Het publiek wordt er namelijk ook vrolijk van, en dat komt de sfeer ten goede. Cubaanse en Puertoricaanse salsa behoren tot haar lievelings repertoire. Maar zij draait ook met alle plezier merengue, bachata en reggaeton voor mensen die er graag op dansen. Vooral de Zuid-amerikaanse bezoekers vinden deze muziek heerlijk.

 

dj bailadoraWaar:
Zij draait c.q. heeft gedraaid in o.a.: Ernesto’s, Dug-out, Limbrichterveld in Sittard, discotheek d’n Hiemel, Strand aan de Maas, Fort St. Pieter, Aajd Vroenhove in Maastricht, Beatrix in Weert, Santiago de Cuba in Eindhoven, Swing-inn in Heerlen. Zij is tevens de vaste dj van Salsa Suprema.

 

Haar motto :
Van oorsprong is salsa gemoedelijk, gezellig, passioneel, uitbundig, mooi maar pretentieloos en zo zou het eigenlijk moeten blijven. Laat daarom het showdansen over aan de showdansers....

Contact:
Tel: 046-4528524 / e-mail: djbailadora@salsasuprema.nl.